Sitronkake uten gluten

Her følger oppskriften på en allergi vennlig sitronkake uten gluten. Prøv også disse oppskriftene: Sunne pannekaker med havre og epleSjokoladekake med quinoaSjokoladekake uten egg med søtpotet og avocado.

TIPS: For å sjekke om kaken er ferdig stekt, så kan du stikke en strikkepinne eller lignende i midten. Når du drar den ut, så skal det ikke være igjen deig på pinnen. Da er den ferdig.

Print Recipe
Sitronkake uten gluten
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Matrett Dessert
Kjøkken Universelt
Porsjoner
Matrett Dessert
Kjøkken Universelt
Porsjoner
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Instruksjoner
  1. Ovn på 190 grader.
  2. Legg bakepapir i en liten form.
  3. Miks sammen kokosmelet, bakepulveret og saltet i en bolle.
  4. I en annen bolle, miks først eggene slik at det blir til en jevn og fin blanding.
  5. Tilsett så vanilje, kokosmelk, honning, smeltet smør, sitronskall, sitronsaft og tranebær/rosin. Bland sammen med eggene.
  6. Bland begge "bollene" sammen. La stå i 5 minutter.
  7. Hell blandingen over i formen.
  8. Stek i ca 30-35 minutter.