Send inn Oppskrift

Her kan du sende inn dine egne oppskrifter.

Bruk skjemaet nedenfor, men husk at du selv er ansvarlig for å bruke bilder som du har rettigheter til. Det er heller ikke lov å kopiere oppskrifter direkte fra andre nettsider/blogger og legge inn. Dette er innsender sitt hele og fulle ansvar! Legger du ikke inn bilder vil vi finne noen som passer og legge til oppskriften.

For at oppskriften skal kunne godkjennes krever vi at du oppgir fullt navn og e-post adresse nederst i feltet «OPPSKRIFTS NOTATER». Dette vil ikke publiseres, men vi vil bruke det for å sende deg en e-post der du må bekrefte hvem du er. Du velger selv om du ønsker å stå som forfatter av oppskriften, eller om den skal legges som ut som «Gjest». Oppskriften vil ikke bli publisert før du har bekreftet via e-post. Trenger du hjelp, så er det bare å ta kontakt.

 
General

(e.g. 2 people, 3 loaves, ...)
(e.g. 20 minutes, 1-2 hours, ...)

Ingredienser

  Gruppe: Hoved ingredienser (this label is not shown)    
  Mengde Enhet Ingrediens (required) Notater
  Gruppe:  
Use the TAB key while adding ingredients, it will automatically create new fields. Don't worry about empty lines, these will be ignored.

Instruksjoner

  Gruppe: Hovedinstruksjoner (this label is not shown)  
  Gruppe:
Instruction Step Image:
Use the TAB key while adding instructions, it will automatically create new fields. Don't worry about empty lines, these will be ignored.

Oppskrifts notater

Security Question*