Arkiver

Elgstek

Som mange andre elg jegere elsker jeg å lage mat av elgkjøtt, og en av våre familiefavoritter er en deilig

Les mer

Coleslaw

Coleslaw er et tilbehør som bør være på ethvert bord der det serveres grillmat. Den er supergod og passer til det meste av grillmat.

Les mer

Vafler med melk

Vafler kan lages på litt forskjellige måter. I denne oppskriften har vi brukt melk og flytende margarin. Røren vil gi omtrent 16 plater med vafler.

Les mer

Kyllingpai

Dette er en pai basert på kylling, ost, egg og squash. Den kan serveres som hovedrett eller deles opp i mindre stykker og brukes som forrett.

Les mer

Klassisk paideig

Dette er en oppskrift på klassisk paideig. Om du skal lage lokk på paien må du doble denne oppskriften og følge samme fremgangsmåte. Og bruker du lokk kan du pensle det med pisket egg før steking.

Les mer

Tomatsalat

En enkel men frisk og fargeglad salat som kan brukes som siderett, eller som en full rett med litt godt brød til. Om ønskelig kan den toppes med litt mozzarella.

Les mer

Steinalderbrød

Dette er et utrolig saftig og godt brød. Er du lei av vanlig brødmat og kanskje sliter litt med å holde blodsukkeret stabilt? Ja da bør du bake deg et steinalderbrød.

Les mer

Hveteboller

Hva smaker vel bedre enn nybakte hveteboller? Denne oppskriften gir deg noen myke og luftige boller.

Les mer

Enkel blomkålsuppe

Å lage blomkålsuppe er så enkelt at det ikke finnes noen god grunn til å dra med seg hjem en suppepose fra butikken. Og smaken av en enkel blomkålsuppe fra bunnen av er både bedre og friskere i smak.

Les mer