Sitronkake uten gluten
Matrett
Dessert
Kjøkken
Universelt
Porsjoner
3
Porsjoner
3
Ingredienser
6
stk
Egg
1
ss
vaniljeekstrakt
2
dl
kokosmelk
1
ss
Honning
2
ss
smør smeltet
2
stk
sitroner kun revet skall
12
stk
sitron kun saften
1
liten
neve tranebær tørket
1/2
ts
Bakepulver
1/2
ts
Salt
70
gram
kokosmel
Instruksjoner
Ovn på 190 grader.
Legg bakepapir i en liten form.
Miks sammen kokosmelet, bakepulveret og saltet i en bolle.
I en annen bolle, miks først eggene slik at det blir til en jevn og fin blanding.
Tilsett så vanilje, kokosmelk, honning, smeltet smør, sitronskall, sitronsaft og tranebær/rosin. Bland sammen med eggene.
Bland begge «bollene» sammen. La stå i 5 minutter.
Hell blandingen over i formen.
Stek i ca 30-35 minutter.